Implant dentar Nobel Biocare (Produs S.U.A)

Nobel Biocare este despre tine, pentru pacientul tau. Aceasta este promisiunea noastra. Si este o promisiune bazata pe peste 65 de ani de cercetare si dezvoltare in implantologie.

Suntem inovatori indrazneti pana la baza, facem tot ce este necesar pentru a imbunatati posibilitatile profesionistilor de a trata mai bine mai multi pacienti.

Nobel Biocare este un lider mondial in domeniul restaurarilor dentare inovatoare bazate pe implanturi. Scopul nostru este de a oferi profesionistilor din domeniul stomatologiei sa redea pacientilor lor calitatea vietii.

Aceasta filozofie se bazeaza de peste 65 de ani de inovatie continua. De atunci, ne-am ajutat clientii sa trateze milioane de pacienti cu ajutorul nostru stiintific si prospectiv.

Nobel Biocare isi sprijina clientii prin toate fazele dezvoltarii profesionale, oferind instruire si educatie de talie mondiala, impreuna cu suport de practica si materiale de informare pentru pacienti. Compania are sediul central in Zurich, Elvetia. Produsele si serviciile sunt disponibile in peste 80 de tari prin intermediul filialelor si distribuitorilor.

In stomatologia implanturilor, mostenirea noastra este cu adevarat unica. O filozofie a inovatiei, condusa de nevoia pacientului. O companie inspirata si condusa – pana astazi – de profesionistii din domeniul stomatologiei care si-au inceput propriile calatorii in practici si laboratoare.