Implant dentar Dentsply Friadent (Mannheim, Germania)

Sistemele noastre de implanturi premium ofera rezultate estetice exceptionale, pe termen lung: Ankylos este solutia conceputa pentru toate indicatiile clinice cu estetica sa naturala previzibila. Astra Tech Implant System ofera simplitate chirurgicala, precizie si usurinta de restaurare. Xive este un sistem inteligent, intuitiv si flexibil care ofera o stabilitate primara superioara.

Avem o pasiune nelimitata pentru stomatologia implanturilor. Angajamentul nostru profund fata de stiinta, documentare, educatie si inovare este esentialul in ceea ce facem. De aceea, dezvoltam solutii, concepte si procese care va ajuta in activitatea dvs. zilnica.

Angajamentul nostru puternic pentru cercetare si dezvoltare, precum si colaborarea noastra cu universitati, profesionisti in domeniul stomatologiei, cercetatori si lideri din intreaga lume ne ajuta sa ramanem in fruntea nevoilor clientilor, mentinand totodata cel mai inalt nivel de calitate in produsele si solutiile noastre.

Aceasta combinatie – abilitatile profesionale a medicului si solutiile noastre, experienta si sprijinul nostru – readuc zambetele si fericirea pacientilor.