Implant dentar Bicon (SUA)

BICON este un sistem unic de implant dentar, oferind comunitatii stomatologice din intreaga lume o solutie cuprinzatoare, din 1985. Inginerii si clinicienii Bicon au fost responsabili pentru multe dintre inovatiile in stomatologia implanturilor timp de zeci de ani.

Designul unic al platoului Bicon respecta principii solide de bioinginerie care permit utilizarea implanturilor scurte. Conexiunea sa de blocare, inchisa, asigura 360 ° de pozitionare universala a butonului – oferind o flexibilitate de restaurare neegalata de alte sisteme de implant dentar. Umarul inclinat al implantului Bicon asigura in mod constant restaurari estetice gingival, care se realizeaza cu usurinta, deoarece osul mentinut peste umarul implantului ofera suport pentru papilele interdentare.

Designul unic al lui Bicon si tehnicile sale revolutionare clinice nu numai ca au trecut testul timpului, dar continua sa conduca in stomatologia implanturilor. Atat dvs. cat si pacientii dvs. va puteti bucura de beneficiile clinice ale implanturilor dentare Bicon.