Implant dentar AB Dental (Israel)

AB Dental este o companie dinamica si inovatoare, bazata pe servicii care ofera stomatologului o solutie dentara completa, pornind de la planificarea computerizata a implanturilor si ghidul chirurgical, impreuna cu implanturile adecvate, partile protetice si instrumentele chirurgicale, toate intr-un singur pachet.

Infiintata in 2004, cu o tehnologie de varf si o experienta vasta in industrie, oferim solutii optime pentru toate situatiile, in conformitate cu nevoile exacte ale pacientului dvs., inclusiv implanturi individuale personalizate folosind tehnologia de sinterizare cu laser.

AB Dental a infiintat un centru de pregatire avansat, construit la cele mai inalte standarde pentru a oferi educatie si instruire cu privire la produsele sale si toate aspectele implantologiei dentare.

AB Dental respecta cele mai inalte standarde internationale si a obtinut aprobari de la agentii de reglementare din mai multe tari: FDA (SUA), CE (Europa), Federatia Rusa, AMAR (Israel), FDA Chineza, India FDA, Taiwan FDA, Australian TGA, Ucraina si altele.

Cu o misiune de a conduce piata cu urmatoarea generatie de tehnologii si solutii dentare inteligente, oferim mai mult decat doar servicii – ne mentinem la standarde mai ridicate de ingrijire.