Nu exista o solutie mai bună si de lungă durată pentru a inlocui un dinte lipsă decât un implant dentar echipat cu o coroana dentara pentru unul sau mai multi dinti.

Daca sunteti hotarati sa recurgeti la astfel de tratamente eficiente, va fi nevoie de mai multe vizite la medicul stomatolog.

In primul rand aveti nevoie de o consultatie completa stomatologica si de radiografii dentare pentru a vedea starea osului maxilar unde urmeaza a se realiza implantul in sine.

Mai este nevoie si de cunoasterea buna a istoricului bolilor proprii si de o consultatie amanuntita realizata de catre medicul de familie pentru a nu avea probleme de respingere si de vindecare a locului unde se vor implanta noii dinti.

Dupa ce se realizeaza implantarea pivotului pe care se va monta coronita dentara este nevoie de o perioada de asteptare de cateva luni pentru ca acesta sa se consolideze bine. Nu trebuie sa va faceti griji prea mari din cauza complexitatii interventiei in sine, pentru ca cei mai mulți oameni se întorc la locul de muncă a doua zi dupa realizarea unui implant dentar.